AUKCE ,,člověku v nouzi,, tak ,,zvířeti v nouzi,,

12.04.2016 22:29
AUKCE ,,člověku v nouzi,, tak ,,zvířeti v nouzi,,

AUKCE ,,člověku v nouzi,, tak ,,zvířeti v nouzi,,

29.3-6.6.2016

 

 V této aukci máme možnost pomoci hned dvoum smutným případům a to jak pomoci ,,člověku v nouzi,, tak ,,zvířeti v nouzi,,.

Kdo nás sleduje tak jistě ví, že jsem cca před dvěma měsíci dovezla z pochybného inzerátu psíka čivavy. Tento psík je v celkem dobré kondici, jen je hubený, má shnilé zuby, není očkovaný, má nesestouplé varle, není čipovaný a drápky se mu málem zarývaly zpět do kůže... Psychika taky není kdoví jaká ale vše se dá zmáknout. Paní v inzerátu lhala, nevěděla ani kolik má pes let ani zda je očkovaný. Podle očkováku jsme něco zjístili ale samozřejmě paní o tom neměla ani páru. Ani ho neotevřela.  No než půjde Johny do adopce, tak je třeba ho ještě přeočkovat ( na prvním očkování jsem s ním už byla) , vykastrovat a dát dokupy ty zuby. Z této aukce se zaplatí veterinární náklady a budoucí majitelé si uhradí pouze čipování jako adopční poplatek. Vše bude doloženo fotkami a fakturami samozřejmě.

Druhý případ a to ,,člověk v nouzi,, . Jde o osobu s tělesným postižením upoutanou na invalidní vozík. Tato osoba by si o pomoc nikdy neřekla, proto jsem se rozhodla jí pomoci společně s Váma a posléze ji postavit před ,,hotovou věc,, jako překvapení. Z toho důvodu tady nebudu zatím osobu jmenovat ale můžu Vám o ní prozradit, že je to duší veliká pejskařka a bojovnice. Má adoptovaného pejska, který jí dává hodně síly na sobě pracovat. Tato osoba potřebuje akutně novou zdravotní matraci. Její stará už neplní funkce, je proležená a ,,tajná,, (jak jí budeme nazývat než to celé pukne) z ní má už velmi bolavé tělo. Což jí moc síly do boje nepřidává.  Pokud Vás napadá otázka, proč nežádáme pojišťovnu či úřady o příspěvek, vše bylo prokonzultováno a ,,tajná,, na něj nemá nárok  Bohužel je u nás tato problematika celkem drsným způsobem řešena. 

Pevně věřím, že máte stejně jako my srdce na pravém místě a pokusíte se s námi udělat tyto dva příběhy šťastnějšími a pomoci tam, kde je potřeba. Samozřejmě, že pokud nějaké penízky zbydou, společně rozhodneme, kam poputují dále. 

Taaak.... A teď už na podmínky této aukce:
-minimální příhoz je 1,- ... NEPOUŽÍVAT haléře!!! Kdo dá příhoz s haléřema, bude jeho příhoz považován za neplatný
-nejvyšší poslední příhoz před koncem aukce bude akceptován před časem určeným jako konec aukce. To znamená, že pokud bude konec aukce ve 20:00, platné příhozy jsou NEJPOZDĚJI !!! v 19:59... Příhozy ve 20:00 už jsou neplatné
-předmět vyhrává poslední nejvyšší příhoz do konce aukce
-přihazováním se zavazujete daný předmět v případě výhry zaplatit
-PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO MAZAT PŘÍHOZY!!!!!!!! Raději mi napište a pokud usoudím, že je nutno smazat, udělám to já ale nemažte sami! Je to hrubé porušení pravidel aukce!!!
-všechny předměty jsou u mne, pokud není napsáno jinač, tudíž platíte jen jedno poštovné

Jakmile aukce skončí, vydržte. Vše sepíšu, připravím a udělám soupisy kdo co vydražil a kam má jakou částku zaplatit. Tabulku pak zveřejním a pokud nebudete reagovat, budou rozeslány vzkazy 

Doufám tady v naprostou pohodu, nestrpím hádky a pokud máte nějáký dotaz , nebojte se mi napsat vzkaz...

Všem z celého srdce děkuji a přeji příjemnou zábavu , Anet

https://www.facebook.com/media/set/…